0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Werner passer Liverpools taktiske system
27 May

Werner passer Liverpools taktiske system

Selv om det ikke er noen nyheter om en effektiv omkamp på grunn av epidemien denne sesongen, vil fortsatt hvert lag ikke gi opp muligheten til å forbedre sin samlede lagoppstilling. Hvert lag håper å forbedre sitt utvalg gjennom sommerens overføringsmulighet. Liverpool som verdens beste klubber rundt om i verden, med tusenvis av fans som har billige fotballdrakter i støtte. De trenger flere fremragende spillere for å forbedre deres utvalg.

Den tidligere Borussia Dortmund-midtbanespilleren Paul Lambert uttalte at Rasen Ballsport Leipzig e. V. spiss Werner vil være et perfekt supplement til Liverpool-oppstillingen. Alle kjenner Liverpools måte å spille fotball på, og hastigheten er veldig rask, han har definitivt denne funksjonen. Werners skuespill er det samme som Liverpools spill. Så Werner har muligheten til å ha på seg en Liverpool drakt. Mens Werner flyttet til Anfield i sommer, var han i stand til å tilfredsstille Klopps ønske om mangfold i fremtiden.

Hvis Werner kan bli med i Liverpool, vil han virkelig tilpasse seg Liverpools system slik Paul Lambert sa. Fortsatt verdt å se frem til.