0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Vil Erikson virkelig bli med Inter?
15 Jan

Vil Erikson virkelig bli med Inter?

Tottenham Hotspur har prestert under denne sesongen, noe som har ført til Eriksons vilje til å forlate. Når det gjelder hvilket lag Erikson skal være med, tiltrekkes det også av fans. Nylig ble Erikson avslørt for å gå med på Inter. Vil Premier League-stjernen ha på seg en Inter-billige fotballdrakter?

Erikson og Tottenham Hotspurs kontrakt går ut i sommer. Hvis Erikson er fast bestemt på å forlate, er det siste gang å la ham gå. Tottenham Hotspur siterte Erikson til 20 millioner euro og Inter siterte 16 millioner euro pluss bonuser. Forskjellen mellom de to partiene er ikke veldig stor. Vil Erikson ende opp med en Inter drakt? I følge italienske Sky Sports vil Erikson diskutere noen detaljerte problemer med Inter denne uken. Han gikk med på å forlate Tottenham Hotspur med en overgangssum på 16 millioner euro, pluss en bonusplan. Se nå om Tottenham Hotspur godtar å gi slipp.

For øyeblikket diskuterer de to sidene fortsatt om det vil være på tide å teste om Erikson til slutt vil bli medlem av Inter. La oss vente og se.