0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Tyske spillere faller
11 May

Tyske spillere faller

Som senior Bayern München-fan vet vi alle at Bayern München kan sies å dominere i Bundesligaen, og det kan sies at nivået til Bayern Münchens lag er i verdensklasse. Dette er også uatskillelig fra æren til spillerne som spiller for Bayern München i billige fotballdrakter, men Bayern München har vært vanskelig å si de siste sesongene når det gjelder signeringer.

Selv om Bayern München kan dominere Bundesligaen, er de fortsatt på topp 8 i Champions League. Spørsmålet om signeringer har blitt et presserende spørsmål for Bayern München, og nivået på spillerne Bayern München har introdusert de siste sesongene oppfyller virkelig ikke lagets krav. Hvis Bayern München ønsker å oppnå resultater, kan han ikke finne for vanlige spillere. Det andre er lønnsspørsmålet. Tysklands egne interne spilleres lønn er ikke høy. Skal man introdusere stjerner vil det uunngåelig koste mye penger, noe som vil skape misnøye med spillerne som går i FC Bayern München drakt som er i ferd med å fornye kontraktene sine. Denne doble motsigelsen kan være den største signeringen av Bayern München. problem.

Bayern München står nå overfor problemet med spillere som faller, ikke bare i Champions League, men også i verdenscupen, de vil møte en enorm utfordring.