0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Salah slår rekord, Liverpool får en god start på det nye året
03 Jan

Salah slår rekord, Liverpool får en god start på det nye året


I 2024 startet det nye Premier League-året. Red Army Liverpool viste sterk styrke i den første kampen på det nye året, beseiret Newcastle United 4-2 og fikk en god start. Liverpool-spillerne hadde på seg de knallrøde billige fotballdrakter, som så ut til å spille en rød seiersmelodi, som beruset fansen. I denne spennende kampen ble Mo Salah, iført Liverpool hjemmedrakt nr. 11, det absolutte fokuset.


I kampen scoret Salah ikke bare to nøkkelmål, men assisterte også én gang, noe som bidro til lagets enestående prestasjon. Dette brakte også Salahs antall mål til 152, og ble Liverpools toppscorer i historien og satte en ny historisk rekord for laget. Den første kampen i det nye året startet mellom Liverpool og Newcastle United, og resultatene viste at Liverpool hadde klatret til toppen av Premier League. Denne seieren etablerte ikke bare lagets ledende posisjon på forhånd, men injiserte også sterk drivkraft i lagets fremtidige reise. Kampånden og lagsammenholdet viste av spillerne fra den røde armé under kampen vant også varm applaus fra fansen.


Dette uforglemmelige spillet får oss til å glede oss enda mer til hele Premier League i 2024. Om Liverpool kan lede hele veien og skille seg ut fra mengden vil bli fokus for fansens oppmerksomhet. Et nytt år, nye utfordringer, la oss vente og se og være vitne til de strålende øyeblikkene til denne røde hæren sammen.