0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Rüdiger reagerer på rasediskriminering
26 Feb

Rüdiger reagerer på rasediskriminering

Rasediskriminering har alltid vært et vanskelig problem for folk å overvinne. Noen mennesker deler alltid mennesker inn i tre, seks og ni, og disse menneskene føler ofte at de er overlegne. Styggende og satiriserende mennesker som har en annen hudfarge. Dette kategoriserer ikke bare seg selv og vulgære mennesker, men skader også andres selvtillit. Chelsea-forsvarer Rüdiger spilte mot Tottenham Hotspur i siste runde. Han led også en så dårlig ting da han tok på seg en billige fotballdrakter for å spille for laget.

Han led rasediskriminering, noe som betyr at Premier Leagues antidiskrimineringsavtale ble vedtatt for første gang. Ifølge britisk politi har imidlertid ingen fans blitt undersøkt om rasediskriminering. Dette viser at disse menneskene har vunnet fordi de kan vende tilbake til stadion. De vil ikke bli straffet, og jeg vil være djevelen til slutt. Det er fremdeles rettferdighet i denne verden, og flere mennesker vil fortsatt bruke Chelsea drakt for å støtte ham.

Rüdiger sa: Han vil fortsatt ikke gi fra seg de som driver med rasisme, han vil alltid heve stemmen i denne forbindelse.