0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid planlegger å kutte lønn for å overleve utbruddet
01 Apr

Real Madrid planlegger å kutte lønn for å overleve utbruddet

Epidemien har hatt stor innvirkning, og mange hold manglet en inntektskilde fordi epidemien ble suspendert. Finanskrisen måtte håndteres gjennom lønnskutt. Real Madrids to største inntekter er TV-inntekter og sponsing. Spillere kan ikke bruke billige fotballdrakter. Dette har også ført til en nedgang i disse to inntektene, som ser ut til å være "intakte" for Real Madrids økonomi.

Real Madrids estimerte totale omsetning er 822 millioner euro, og uten de to store inntektene av billetter og TV-kringkasting vil innvirkningen på Real Madrid være enorm. Selv om Real Madrid var økonomisk frisk for noen dager siden, var det ikke behov for spillere i Real Madrid drakt for å kutte lønningene. Imidlertid, ifølge den siste rapporten fra National Daily News, kan Real Madrid ikke støtte den, og den begynner å vurdere å redusere lønnen til fotball- og basketballag.

Ledere i Real Madrid vil diskutere lønnsreduksjonsplanen. I møte med epidemien vil Real Madrid etter hvert velge å inngå kompromisser. Jeg håper også at de kan overleve epidemien trygt.