0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid ønsker å selge Hazard for 21 millioner
08 Dec

Real Madrid ønsker å selge Hazard for 21 millioner

Etter at Hazard kom til Real Madrid, har skader forfulgt ham de siste to årene. Manglende evne til å holde seg i kampberedskap over lang tid og den altfor høye lønnen satte også Hazard i en stadig mer pinlig situasjon. Også omverdenen spekulerer i om han får muligheten til å fortsette å bruke billige fotballdrakter. Så hvordan ser Real Madrid-ledere på Hazard og hvilke ordninger har de for fremtiden hans?

Det engelske mediet «Daily Express» meldte at Hazard ikke lenger vurderes av treneren. Real Madrid har vurdert å sende bort Hazard i vintervinduet, og nå insisterer ikke Real Madrid på tilbudet på 40 millioner lenger. For øyeblikket, så lenge et lag kommer opp med en overgangssum på 21 millioner pund, kan du få Hazard. Det ser ut til at siden Hazard tok over Real Madrid drakt, har ikke verdien hans vært mye den samme som før. Selv om overgangssummen ikke er høy, kan den til og med sies å være veldig lav, mange lag har råd til denne avtalen.

Selv om denne overgangssummen kan gi andre lag en superstjerne, bæres fortsatt Hazards høye lønn av mange lag. Kan Real Madrid virkelig sende Hazard vekk? Vil denne stjernen ha på seg trøyene til andre lag?