0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paris Saint-Germain vinner på hjemmebane
15 Sep

Paris Saint-Germain vinner på hjemmebane

Paris Saint-Germain har nådd femte runde i den franske ligaen. I den siste runden trengte Messi og Neymar hvile etter å ha deltatt i VM -kvalifiseringen med landslaget og kom ikke inn på konkurranselisten. Dette spillet tiltrukket fortsatt mange fans til å bruke billige fotballdrakter for å se kampen. Denne konkurranserunden vil bli spilt av Mba iført ledere for det "forfremmede" Clermont -teamet. Til slutt vant Mbappe 4-0 uten å ydmyke oppdraget sitt, slik at laget kunne vinne fem seire på rad siden den nye sesongen.

I dette spillet er styrken til de to sidene veldig forskjellig, og Paris Saint-Germain, ledet av den talentfulle stjernen Mbappé, vil ikke ha for mye byrde. I de neste og neste kampene scoret Paris Saint-Germain to mål hver, hvorav tre var relatert til Mbappé. Det er derfor flere og flere unge fans vil bruke Mbappé - Paris Saint-Germain drakt for å støtte ham. Fordi han er veldig bra.

Om denne sesongens Paris Saint-Germain vil skamme seg og gå tilbake til posisjonen som Ligue 1-hegemoni, la oss vente og se.