0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Olympique Lyonnais remiser med 10-manns Olympique Marseille
07 Oct

Olympique Lyonnais remiser med 10-manns Olympique Marseille

De to tradisjonelle franske lagene, Olympique Lyonnais og Olympique Marseille, har fortsatt forskjellige posisjoner i historien til Ligue 1. Det er også tusenvis av fans i billige fotballdrakter som følger dem. Tidligere rekord fra de to lagene kan Olympique Lyonnais ha en høyere fordel. Men i femte runde av Ligue 1-kampen. Olympique Lyonnais spilte mot Olympique Marseille, og Olympique Lyonnais gjorde uavgjort med Olympique Marseille fra 10-mannslaget.

De to lagene er like i styrke, så begge sider startet en sterk offensiv i begynnelsen. Olympique Marseille tok 1-0 ledelse i det 15. minutt. Payet ble utvist med rødt kort og Olympique Marseille spilte 10 spillere mot Olympique Lyonnais. Spillerne i Olympique Lyonnais drakt kjempet hardt for trøyene sine, og Olympique Lyonnais trakk en runde tilbake i det 27. minutt. I den påfølgende tiden skapte ingen av sidene en ny rekord, og stillingen låst til 1-1.

Etter å ha tapt kampen rangerte Olympique Lyonnais 14. plassering i Ligue 1. Dette er et farlig område. Jeg vet ikke om Olympique Lyonnais slo igjennom.