0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ny sesong Real Madrid-drakter sluppet
10 Jun

Ny sesong Real Madrid-drakter sluppet

Selv om mange fans vil ta hensyn til utgivelsen av trøyer før den nye sesongen, og håper å få favoritt billige fotballdrakter deres for første gang. Oppdateringen av Real Madrid-drakter vil få mange fans til å være oppmerksom. Hvis du trenger en vakker gave, kan du følge vår offisielle hjemmeside.

Spionbilder av hjemme drakter for sesongen 2020/21. Fra de utsatte spionbildene tilfører Real Madrids hjemme drakter for nye sesonger fet rosa og tigerdetaljer. Hjemme drakter fortsetter å arve klubbens ikoniske hvite design. Den nye drakter skal se ut basert på den nye malingen til Condvio 20-laget. Den retro-stil V-nakken og mansjettene gjør den nye Real Madrid drakt veldig 1980-tallet. Selvfølgelig er den mest slående designen til den nye drakter de rosa mansjettene med tigerstriper og utseendet på begge sider av drakter. Bruken av slike dristige farger og ville mønstre antas å være imponerende.

Selv om Real Madrid-drakter ikke offisielt er sluppet ennå, er det bestemt at denne drakter blir en ny sesong. Hvis du trenger å kjøpe, kan du kjøpe via vårt offisielle nettsted.