0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Newcastle United introduserer talentfulle spillere
29 Dec

Newcastle United introduserer talentfulle spillere

Premier League har nådd 19. runde. Newcastle United er for øyeblikket rangert på andreplass i Premier League-tabellen. Dette vil sannsynligvis også sette Newcastle United i fare for nedrykk når som helst. Derfor trenger de noen dyktige spillere for å være med for å sikre at de kan fullføre nedrykk. Så hvem skal de ta på seg billige fotballdrakter og spille for den?

Det saudiske konsortiet har overtatt Newcastle United, så de vil være mer økonomisk tilstrekkelige. Det er økonomisk tillatt å signere noen mektige spillere. Den spilleren er Isco, Iscos kontrakt med Real Madrid går ut neste sommer, og han er for øyeblikket ute av Ancenotti-laget. Derfor har han 5 måneder på seg til å bestemme seg for hvilket lag han skal være med. Og Iscos årslønn i Real Madrid er 6 millioner euro pluss bonuser, noe som ikke vil være noe problem for Newcastle. Forventer fansen at han skal ha på seg Newcastle United drakt?

Newcastle United har nå nok økonomiske ressurser til spillernes årslønn, så kan de signere Isco? La oss vente og se sammen.