0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Mourinhos nye æra, reisen under Roma-skjorten
27 Dec

Mourinhos nye æra, reisen under Roma-skjorten

I fotballverdenen er Mourinho en høyt respektert trener. Han har trent mange fotballgiganter og ledet laget til å vinne syv ligamesterskap og to Champions League-mesterskap. fotballdrakter barn han en gang trente gjenspeiler Mourinhos suksess. Men i 2021 valgte han Roma, et team fullt av historisk arv, for å ta et nytt ansvar for seg selv. Stående på banen i Roma så Mourinho på den hellige AS Roma hjemmedrakt og kjente den tunge byrden på skuldrene hans. Målet hans er å skape ny herlighet i dette landet.

De siste to årene har han ledet Roma gjennom oppturer og nedturer. Den mest iøynefallende prestasjonen er seieren over den mektige rivalen Feyenoord i den italienske cupen, og avsluttet lagets 14 år lange mesterskapstørke. Denne bragden injiserer enorm selvtillit til Roma og bringer endeløs jubel til fansen. De siste to årene av Serie A har imidlertid også ført til noe beklagelse for Mourinho. Roma har sittet fast på sjetteplass i Serie A i to sesonger på rad, noe som til en viss grad har blitt et hinder for å utfordre ambisjonene hans. Imidlertid er fotballens verden alltid uforutsigbar, og en ny sesong gir nye muligheter.

Fra og med den 17. runden av Serie A-sesongen 2023-24 har Roma nok en gang vist sin sterke styrke. Under ledelse av Mourinho beseglet laget Napoli 2-0, scoret tre poeng og ble nok en gang fast rangert på sjetteplass i Serie A. Denne seieren fortsatte ikke bare lagets nåværende gode tilstand, men injiserte også sterk drivkraft i den fremtidige reisen. Under Roma-trøya leder Mourinho et modig lag som er ivrige etter å streve mot toppen i den nye sesongen. Roma-fansen ser frem til det. De tror Mourinho kan lede dette laget til nye høyder.