0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Messi vil ønske nye lagkamerater velkommen
12 Jan

Messi vil ønske nye lagkamerater velkommen

Paris Saint-Germain har kun 1 seier og 4 uavgjorte i de første rundene. Nåværende Paris Saint-Germain rangerer først med 11 poeng foran andreplassen med en kamp til. Dette er resultatet av felles innsats fra spillerne i billige fotballdrakter på banen. Derfor har Paris Saint-Germain ingen problemer med å konkurrere om tittelen Ligue 1. Den største utfordringen de står overfor er Champions League.

Hvis du ønsker å få et gjennombrudd i Champions League, så må Paris Saint-Germain styrke seg på overgangsmarkedet. Ligue 1-gigantene følger nøye med på Chelsea-senteret Lukaku og planlegger å gi et tilbud på 90 millioner euro. Lukaku står for øyeblikket overfor en pinlig situasjon i chelsea, etter å ha blitt ekskludert fra listen på grunn av noen kontroverser, så det er en god sjanse for at Lukaku blir byttet til Paris Saint-Germain av chelsea i vintervinduet. Hvis Lukaku kan bruke Paris Saint-Germain drakt, er spissfireren den sterkeste i Europa.

Hvis Paris Saint-Germain signerer Lukaku i vintervinduet, vil de ha mer sikkerhet i Champions League og ser frem til at han blir med.