0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Messi traff verdensbølgen i Champions League
29 Sep

Messi traff verdensbølgen i Champions League

Andre runde i Champions League-gruppekampen mellom Pariisin Saint-Germain og Manchester City er fullført. Pariisin Saint-Germain beseiret Manchester City med 2-0. Dette er resultatet av det harde arbeidet til alle fansen i billige fotballdrakter. Dette er også et stjernespekket lag. Den samlede verdien av de to lagene er mer enn 20 euro. Dette er nok til å vise hvor verdig spillet er for fansen.

Hva om dette spillet er verdt alles oppmerksomhet? Det var Messi, som nettopp hadde overført til Pariisin Saint-Germain. Dette var den fjerde kampen Messi spilte for Pariisin Saint-Germain. Messi scoret endelig sitt første mål i Pariisin Saint-Germain! I det 74. minutt av kampen samarbeidet Messi og Mbappé i Paris Saint-Germain drakt med hverandre. Messi fulgte opp med et langskudd og brøt Edersons mål, og åpnet målkontoen i Pariisin Saint-Germain! Dette er Messis første mål siden overgangen, og det er fortsatt en veldig spennende verdensbølge.

Her gratulerer vi Messi for å bringe oss det fantastiske spillet, og vi ser frem til hans fortsatte innsats og fortsetter å skape glans.