0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Messi og Griezmanns skandale med Manchester City
16 Sep

Messi og Griezmanns skandale med Manchester City

Både Messi og Griezmann har hatt skandaler med Manchester City. Det ble tidligere avslørt at Messi sendte inn en søknad om å forlate teamet. Griezmann hadde personlig ringt Manchester City for å forhøre seg om overføringen. Disse to spillerne er hovedstyrken i Barcelona, hvis de begge tar av seg billige fotballdrakter, vil fansen absolutt føre til misnøye med fansen.

Messi har vært i Barcelona i hele sin karriere. Jeg tror mange vil tro at Messi vil velge å forlate laget som har spilt i så mange år i skumringen av karrieren. Manchester City er Messis mest sannsynlige neste hjem, men Messi har bestemt seg for å bli, Manchester Citys drøm om krypskyting er ikke blitt realisert. Griezmann, som hadde på seg en FC Barcelona drakt, fikk ikke mye gjenbruk forrige sesong, noe som også førte til at han var fast bestemt på å forlate. I følge de siste detaljene ga imidlertid Griezmann opp med å bli med i Manchester City.

Både Messi og Griezmann bestemte seg for å bli og fortsette å spille for Barcelona. Dette ga også fansen mye sjelefred. Jeg tror de vil ha en mer strålende plate i fremtiden.