0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Med blå og hvit flyging ble Messis nyttårsdebut et unikt minne i fansens hjerter
31 Jan

Med blå og hvit flyging ble Messis nyttårsdebut et unikt minne i fansens hjerter


Den første vennskapskampen i 2024 vil være mellom Riyadh Crescent og Inter Miami. Dette er ikke bare en fotballduell, men også en åndelig utveksling mellom fans og idoler. Høydepunktet i dette spillet er ikke bare den harde konkurransen på banen, men også den lidenskapelige atmosfæren rundt stadion og toveisrushet mellom fansen og Messi. I denne kampen scoret Messi, iført Inter Miami CF drakt nr. 10, sitt første mål i 2024, og lagkameraten Suarez scoret også sitt første mål etter å ha blitt med på Miami International-laget. .


Selv om Inter Miami til slutt tapte for Riyadh Crescent 3-4, fordypet de fantastiske øyeblikkene på banen fansen i en fotballfest. Det som er spesielt rørende er at de saudiske fansen på scenen elsker Messi dypt. De har på seg blå og hvite Argentina hjemmedrakt og vifter med det enorme flagget til Messis verdenscupseier i hendene for å uttrykke respekt for Messi. støtte og kjærlighet. For Messi er dette ikke bare et spill, men også et kjærlig samspill med fansen. Han vinket til fansen og takket dem for deres støtte og oppmuntring. Dette toveis jaget og følelsesmessige utvekslingen er som en fest for sjelen, og forvandler konkurransen på banen til en følelsesmessig resonans mellom fans og idoler.


Fotball er ikke bare en sport, men også et emosjonelt bånd, som forbinder spillere og fans, overskrider nasjonale grenser og kulturelle barrierer, og knytter menneskers hjerter tett sammen. I denne vakre fotballverdenen er hver fan en lysende stjerne, som løper og jobber hardt for drømmene i hjertet hans og for sitt elskede idol.