0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester Uniteds nye sesong draktereksponering
22 Apr

Manchester Uniteds nye sesong draktereksponering

Vi vet ikke om vi kan komme oss denne sesongen. Flere fans har begynt å se frem til neste sesong, Barcelona utsatte Pogba iført en hjemme drakter neste sesong, noe som betyr at Manchester United hjemme-drakter er en ny hjemme billige fotballdrakter-stil som offisielt ble sluppet neste sesong.

Vi vet at Manchester United-drakterr alltid har vært dominert av røde hjemme, og Manchester United-drakterr vil fortsette denne tradisjonen neste sesong, hovedsakelig røde. Manchester Uniteds nye Manchester United drakt for sesongen 2020/21 har et undergravende design. Selv om det fortsatt er den tradisjonelle røde fra Manchester United, er den prikket med svart, gul og mørkerød. I tillegg er utringningen og mansjettene hvite, forbundet med Adidas ikoniske tre stenger.

Designinspirasjonen for Manchester Uniteds nye drakter er hjemmedraktern fra 1990 til 1992, som tilfeldigvis er 20-årsjubileum. Vi vet at Manchester Uniteds drakter med denne fargen håper å komme inn i historiens stadium som om den vant FA-ungdommen den gangen.