0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester United mister sponset for drakt
15 Jul

Manchester United mister sponset for drakt

Premier League har nådd slutten av timeplanen, Manchester United er for øyeblikket rangert som en femte plassering i Premier League-tabellen. Selv om det bare er et skritt unna Champions League-porten, vil det sannsynligvis også gå glipp av det. Han og fjerdeplassen Leicester City rangerte på femteplass med målforskjell. Hvis de ikke kan komme inn i Champions League i år, vil Manchester United gå glipp av Champions League for andre sesong på rad og mister 25 millioner pund i billige fotballdrakter sponsoravgift.

Det er for øyeblikket tre runder igjen i Premier League. Manchester United ligger bare ett poeng unna Chelsea, tredjeplassen i Premier League. Om Manchester United kan slå gjennom de fire beste i de tre siste rundene er ukjent. Hvis Manchester United ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League i to sesonger på rad, betaler Adidas Manchester United kostnadene for Manchester United drakt sponsing vil bli redusert med 25 millioner pund til 50 millioner pund.

Hvis Manchester United ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League i to sesonger på rad, vil Manchester Uniteds drakt sponsing falle med 25 millioner, og Manchester Uniteds inntekter vil avta igjen.