0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester City seier i første omgang i kvart
06 Apr

Manchester City seier i første omgang i kvart

I den første runden av kvartfinalen i Champions League 2021-2022 vil Manchester City møte La Liga-rivalene Atlético Madrid i denne første runden. Begge sider tilhører de beste i sine respektive ligaer, så denne kampen er fortsatt veldig spennende. Til slutt ga Foden, som kom fra benken, en assist, og de Bruyne, som hadde på seg en billige fotballdrakter, blokkerte strupen med et sverd. Manchester City beseiret Atlético Madrid 1-0. Manchester City vant den første etappen i Champions League-kvartalet.

Gjennom hele kampen var de to sidene like sterke, og kampen var en gang fastlåst. I første omgang byttet de to lagene ut en målløs uavgjort. I andre omgang begynte Manchester City å finne et gjennombrudd. I det 70. minutt av kampen assisterte Foden, som dukket opp som innbytter, de Bruyne. De Bruyne gjorde et lavt skudd og ga et bidrag, 1-0! Dette var også kampens eneste mål, og det mottok også jubel fra fansen iført Manchester City drakt på scenen.

På slutten av kampen vant Manchester City den første etappen av Champions League-kvartalet med en liten scoring. Jeg tror de vil lede en mer intens kamp i andre omgang. La oss vente og se.