0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpool gjorde 1-1 uavgjort med Manchester City
11 Nov

Liverpool gjorde 1-1 uavgjort med Manchester City

8. runde i Premier League startet, Liverpool utfordret Manchester City på bortebane. Alle spillerne hadde på seg lagets billige fotballdrakter og gikk alle ut for dette spillet. Konfrontasjonen mellom de to Premier League-lagene vekket også oppmerksomhet fra mange mennesker. Til slutt slo Liverpool 1-1 på bortebane, Salah scoret en straffe, Jesus utlignet, men De Bruyne bommet på straffen.

Liverpool og Manchester City har alltid vært de sterkeste kandidatene om Premier League-tittelen, så det er vanskelig å bedømme utfallet av dette spillet. I starten av kampen tok Liverpool ledelsen i det 13. minutt og Salah gjorde et straffespark. Spillerne i Liverpool drakt er veldig fornøyde. I kampens 31. minutt utlignet Manchester City-spiller Jesus scoringen. Den påfølgende tiden gjorde ingen av de to sidene noen prestasjoner, og stillingen låst til 1-1.

På slutten av kampen gjorde Liverpool uavgjort 1-1 mot Manchester City. Liverpool er nå midlertidig nummer tre i Premier League-tabellen med ett spill mindre.