0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpool gikk glipp av en ny rekord i lagets historie
10 Nov

Liverpool gikk glipp av en ny rekord i lagets historie

Liverpool utfordret West Ham United borte mot West Ham United. Dette er et spill med ulik styrke. Liverpool, som Premier Leagues giganter, har vært gjest på London Bowl og har aldri tapt på denne stadion. Dette spillet er også uunngåelig for dem. Det er imidlertid synd at spillerne i den røde armé- billige fotballdrakter kan bli for undervurdert og til slutt tapte for West Ham United 2-3 på bortebane.

Liverpool har spilt 10 ganger på rad med West Ham United for å opprettholde en ubeseiret rekord. Denne kampen fikk også West Ham United og trener Moyes til å le, men det var bittert for Liverpool. Klopps lag satte nok en gang ny rekord før "Fall down". Dette skuffet også fansen som hadde på seg Liverpool drakt på banen. Liverpools siste prestasjoner har vært i en svak tilstand. På de siste fem ligakampene har Liverpool kun vunnet to seire. En slik rekord ønsker å påvirke mesterskapet i årets liga. ganske tøft.

Uansett må Liverpool justere statusen sin så fort som mulig, ellers vil de ikke bare ha problemer med å skynde seg til mesterskapet, det kan til og med falle ut av topp fire.