0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpool 3-2 Villarreal comeback
04 May

Liverpool 3-2 Villarreal comeback

Den første kampen i den andre etappen av Champions League-semifinalen er fullført. Liverpool beseiret Villarreal 3-2, en suksess De gikk videre til Champions League-finalen med en storscore på 5-2, og de møter neste kvalifiseringsspiller i siste runde. Jeg lurer på om Liverpool-spillerne denne sesongen kan nå toppen med ett slag og gjøre hver fan i en billige fotballdrakter stolt og stolt av dem?

Villarreal, som den mest fantastiske dark horse i denne UEFA Champions League, leverte i første halvdel av kampen en matchende rekord, Villarreal 2-0 Liverpool! Andre omgang byttet side og enkle kamper, Liverpool satte i gang et heftig angrep, de utlignet ikke bare i andre omgang. Fansen som har på seg Liverpool drakt har allerede begynt å juble for seieren. I det 75. minutt scoret Mane kampens siste vinnermål, og Liverpool scoret 5-2 Huang Qian!

Dette kan være bakgrunnen til gigantene, hvordan de er i møte med motgang, og til slutt kan de stole på sin styrke for å lykkes med å snu nederlag til seier.