0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
La Ligas fjerdeplass har blitt skrevet om igjen
20 Apr

La Ligas fjerdeplass har blitt skrevet om igjen

Topplassen i La Liga har blitt mer solid. Så lenge Real Madrid kan opprettholde en stabil ytelse, så er denne sesongens La Liga-mester ingen ringere enn Real Madrid. Det ser ut til at denne sesongens Real Madrid- billige fotballdrakter vil bli det vakreste landskapet. Så hva med de fire beste i La Liga? Det kan sies at de fire beste i La Liga alle er på grensen til fare. Hvis de er litt uforsiktige, kan de bli skviset ut av de fire beste.

Real Besti tapte 0-1 i 33. runde i morges, og han var tre poeng bak fjerde, tredje, andre og tredje med 57 poeng på en runde til. Barcelona, ​​på andreplass, tapte 0-1 mot tredje siste Cadiz i siste runde. Og han har samme poeng som den tredje og fjerde spilleren på stillingen med en runde mindre, Barcelona har i utgangspunktet savnet posisjonen til La Liga-mesteren. Fans kan kjøpe FC Barcelona drakt og bli med på laget som støtter ham.

Fordi spillerne på toppen av La Ligas poeng er ustabile, noe som alle har ført til omskrivning av de fire beste lagene i La Liga. Så hvilke lag blir blant de fire beste i La Liga? Vent og se.