0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Juventus taper borte mot Olympique Lyonnais i Champions League
28 Feb

Juventus taper borte mot Olympique Lyonnais i Champions League

I første runde av UEFA Champions League-kvartfinalen utfordret Juventus Ligue 1 Olympique Lyonnais borte. Selv om en epidemi er i utbrudd i Italia, kan den fremdeles ikke hindre fans fra å gå og se på dette spillet. I følge medieoppslag kom rundt 3000 billige fotballdrakter fans fra hele Italia til Olympique Lyonnais for å se på spillet.

Selv om fansen gikk langt for å se Olympique Lyonnais, brakte ikke Juventus et tilfredsstillende resultat til fansen. I første omgang tok Olympique Lyonnais ledelsen med å bryte dødballen i dette spillet, og Tousart skjøt med suksess midt i straffefeltet. Olympique Lyonnais1-0Juventus. I andre omgang av kampen hadde Dybala, iført Juventus drakt, et offsidemål som var ugyldig. Straffeområdet ble trukket ned og dommeren nektet å ta en straffe.

I Ligue 1 er Olympique Lyonnais i et relativt svakt lag. Men dette spillet klarte ikke Juventus å vise den forventede styrken. På slutten av kampen var Juventus0-1 kald. Sett deg en ulempe i Champions League-timeplanen.