0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Høydepunktet og beklagelsen av den europeiske krigen, Mourinhos reise til Roma
17 Jan

Høydepunktet og beklagelsen av den europeiske krigen, Mourinhos reise til Roma


Roma-klubben annonserte at Mourinho ikke lenger vil trene laget, og avsluttet hans tre år i Roma. Den kjente fotballtreneren ble den 60. hovedtreneren i Roma-klubbens historie i mai 2021. Han tok over den hellige AS Roma drakt og påtok seg det tunge ansvaret. Når vi tar farvel med Roma, kan vi ikke la være å reflektere over hans fantastiske øyeblikk i byen.


Mourinhos tid i Roma er skjebnebestemt til å bli uforglemmelig. Han ledet laget til en 1-0-seier over Feyenoord i UEFA-cupfinalen, og vant Roma sitt første europamesterskapspokal i lagets historie. Dette øyeblikket ble høydepunktet i klubbens historie og gjorde Roma-fansen beruset og heiet på laget sitt. Fotballen er imidlertid ofte full av oppturer og nedturer og uforutsigbarhet, og Mourinho har opplevd en del beklagelser. Hans manglende evne til å slå Sevilla i Europa League-finalen for å vinne nok en europeisk tittel for Roma ble det mest beklagelige øyeblikket i hans tid i Roma.


Når vi ser tilbake på de siste tre årene, har Mourinhos trenerkarriere i Roma vært full av lidenskap og utfordringer. Han brakte ære til laget og utallige spennende øyeblikk for fansen. Nå er han i ferd med å ta farvel med denne byen og ønske et nytt kapittel velkommen. Mourinhos fremtid er full av ukjente. Kanskje han vil velge å være stille en stund, reflektere over fortiden, eller møte utfordringene til andre lag, overta fotball draktsett til andre lag og bli med på fotballkampen igjen. Uansett hvor han velger å gå, vil fotsporene hans alltid forbli i Roma og bli en uutslettelig del av byens fotballhistorie.