0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Grunnårsaken til Manchester Uniteds krasj
27 Oct

Grunnårsaken til Manchester Uniteds krasj

Jeg tror at Manchester United-fansen for øyeblikket fortsatt ikke kan våkne opp fra det siste forferdelige nederlaget. Hva er årsaken bak 0-5 nederlaget? Den som vil bære dette nederlaget er ikke noe mer enn deres trener Solskjær. Motsetningene i garderoben, gjengene med spillere i billige fotballdrakter, ser alle frem til Solskjærs oppsigelse.

Enten det er Manchester Uniteds trenerevne eller bruk av personell, har det skapt misnøye blant spillerne. I første omgang av kampen mot Liverpool endte det 0-4, noe som er nok til at spillerne ønsker å uttrykke sin misnøye med denne kampen. Jeg tror fansen i Manchester United drakt på sidelinjen ønsker å forbanne i dette øyeblikket. Uten støtte fra spillerne er det normalt at laget taper terreng. Det er bare ett formål, å skyte Suo Shuai!

Ved sluttsignalet var det tårer i øynene til Solskjær. Jeg tror at ingen kan innse hans sorg og sorg i dette øyeblikk. Sportskonkurranse er virkelig grusom. Enten det er en kamp mellom spillere eller trenere, kan de bli ofre i kampen.