0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Correia blir Barcelonas hjertesykdom
27 Dec

Correia blir Barcelonas hjertesykdom

Correia spiller for øyeblikket for Bayern München og har spilt 22 ganger for Bayern München denne sesongen, og scoret 7 mål. Correia ble værende i Barcelona på utlån. Dette betyr at Correia ikke alltid kan ha på seg Bayern Münchens FC Bayern München drakt.

Correia ble introdusert av Barcelona i 2018, opprinnelig for å ta med Correia fra Liverpool. Barcelona brukte et fast overføringsgebyr på 120 millioner euro og et flytende overføringsgebyr på 40 millioner euro for å fremme suksessen med transaksjonen. Etter at Correia kom til Barcelona spilte han imidlertid 76 ganger for Barcelona og scoret 26 mål. En slik rekord tvang ham til å ta av seg FC Barcelona drakt. I sommer lånte Barcelona det til Bayern München. Derfor er Correias fortrinnsrett i Bayern Münchens hender. Hvis Bayern München er villig til å by 120 millioner euro, vil de få Correia.

Hvis Barcelona byr på 120 millioner, er kanskje Bayern München ikke villig til å bidra. Mange lag i Premier League ønsker også å introdusere Correia, men for å sikre at Barcelona ikke taper penger, kan ikke alle lag bidra med 120 millioner.