0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Barcelona-spillere som ikke er villige til å kutte kollektivlønn
25 Mar

Barcelona-spillere som ikke er villige til å kutte kollektivlønn

Spania står nå overfor et utbrudd, og Barcelona har lidd store tap på grunn av epidemien. Dette bekymrer spillerne i billige fotballdrakter i Barcelona. Fordi dette tapet vil føre til alvorlig skade på laget, og Barcelona-spillerne har en tung lønnsbelastning, med en samlet lønn på 552 millioner euro, og står for 53% av inntekten. Barcelona håper å løse det nåværende dilemmaet gjennom kollektive lønnsreduksjoner.

Barcelonas president Bartomeu snakket med lagets fire kapteiner Messi, Busquets, Piqué og Roberto om lønnskuttene. Selv om de fire kapteinene ble enige om lønnsreduksjonen, kunne de ikke representere ideen til alle spillere i FC Barcelona drakt. Dette henger sammen med de viktige interessene til andre spillere, og de kan ikke representere dem. Da kapteinene som Messi fortalte klubbens forslag til spillerne, fikk de ikke enstemmig godkjenning, og ikke alle spillerne i Barcelona var enige i lønnskutten.

Kanskje vil det etter hvert bli gjennomført en lønnskutt, men hvordan og hvor mye som skal reduseres gjenstår å diskutere.