0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Barcelona er fortsatt Real Madrids sterkeste rival
07 Feb

Barcelona er fortsatt Real Madrids sterkeste rival

På La Liga-tabellen leder Real Madrid La Liga med 49 poeng. Barcelona kom på andreplass med en trepoengs forskjell. Og Barcelona tapte ikke bare på banen, men også krisen mellom Messi og Barcelonas toppledelse. I King's Cup, da Real Madrid møtte Real Sociedad, hadde Zinedine på seg billige fotballdrakter fra Real Madrid og snakket også om Barcelona i et intervju.

Nylig er ikke Barcelonas situasjon god, spillerne er skadet, og de har gitt vei til toppen av La Liga, og til og med har det dukket opp en sprekk mellom Messi og toppen. Fans er også bekymret for at Messi, iført FC Barcelona drakt nr. 10, til slutt vil slå opp med klubben. Zinedine ble spurt om hvordan han så Barcelonas krise. Han sa: "Barcelona vil konkurrere med oss til slutten av sesongen. Jeg vil ikke kommentere andre lag. Sterke lag er alltid sterke. De vil gjøre det bra.

Selv om Barcelona for øyeblikket er rangert som nummer to på stillingen, har Zinedine rett. Barcelona er fortsatt et veldig sterkt lag, og de vil fortsatt være Real Madrids sterke motstandere på veien mot mesterskapet.